top of page
Søk

Designmuligheter for standard leveranse


dried-flowers-interior-design-details

Ferdighusmodeller har normalt store begrensinger i egen tilpasning av modellene.Det vi har som mål å gjøre med designet vårt er å tilby ikke bare forskjellige størrelser og retninger på modeller å velge, men også farger og materialer. Så du vil aldri føle at alle har samme design. Kombiner fargene, retningene og materialene på forskjellige måter og hvert hus vil være forskjellig hvis du ønsker det. Dette er designvalgene vi spør hver kunde når bestillingen gjøres. Vi sender deg et utarbeidet skjema der du velger dine valg fra rullegardinmenyen, signerer det og sender det tilbake til oss. Så la oss se hva alternativene dine er.


Ferie eller Arbeid, Glamping eller kontor

Det første valget du må ta er bruken av huset. Vil du bruke det som kontor eller som fritidshus? Selv om det ikke påvirker utformingen av huset, vil det endre innvending planer for f.eks plassering av stikkontakter som er forskjellige. For kontoret må du selvsagt koble til datamaskinen, bordbelysningen, skriveren og annet elektronisk utstyr. Vi har allerede tenkt på det og designet elektrisk plan spesielt for hver type.


Retning, Venstre eller Høyre

Den andre avgjørelsen du må ta er retningen på huset. Forskjellen er i hvilken side den kortere takhellingen vender mot. Eller en annen måte å se det på er hvilken retning ytterdøråpningen er?

Vil du åpne den med venstre eller høyre hånd? Husene er speilvendt, og hvis du bestiller mer enn ett kan du blande for å ha begge for å arrangere en fin panoramalinje som former en ""M""-linje på takene. Dette er nøyaktig hvordan navnet på merket vårt ble opprettet!"


Utvendig finish av sidevegger

Neste avgjørelse er materialet du vil at sideveggene skal være ferdig med. Alternativene er – profilerte metallplater, samme som på taket, som gir kontinuerlig utforming av utvendig skall; eller bred tre (gran) T&G panel. Begge materialene er tilgjengelige i én mørkegrå farge. Metallplater produseres allerede industrielt i denne fargen og trekledning grunnes og males til samme farge for å matche taket. Begge er et godt valg å ha, men du bør tenke på en plassering og utseendet du ønsker å få. For eksempel ser trekledning flott ut i skog og liker du naturlige materialer bør du vurdere det. Men hvis du plasserer dette huset i varme eller regnfulle klimaområder, kan treverket være følsomt for krymping, bøying, vridning, og dermed vil metallfinish være mindre vedlikeholdskrevende for deg. En annen ting med metall er at det absorberer varmen og i varmt klima kan det være ubehagelig å ta på det. I slike tilfeller kan vi diskutere å endre fargen til lysere nyanser, hvis du har flere bestillinger samtidig.


Fargen på for- og bakvegger

For- og bakvegger er ferdig kledd med smal malt T&G-kledning som standard. Men du kan velge mellom 4 forskjellige farger. Disse er lysegrå, brune, grønne og dempet røde.


Fargen på innvending trepanel

Det siste valget du kan ta er fargen på interiøret – vegger og tak. De er ferdige i tre furu T&G panel. Og de kommer i to typer – ubehandlet tre (ingen farge) eller vasket hvitt tre (bleket). Begge er underlagt til designideene og smaken. Mange liker det blekede utseendet, da det hjelper med å skjule den naturlige gulaktige trefargen hvis du vil ha kaldere nyanser. Hvis du foretrekker en annen farge - bestill det ubehandlede panelet og mal det over med hvilken som helst maling eller beis du ønsker , når det er levert til din side En fargebehandling gir ekstra støtte til tre, som er mindre følsomt for vridning og bevegelse.

Men hvis feriehuset er til leie og du forventer at mange bruker det, må du rydde det en gang i blant. Den vaskede hvite fargen kan være følsom for konstant kraftig rengjøring og kan gå av med tiden og etterlate noen uønskede flekker og kreve vedlikehold oftere. For leide ferieplasser eller til og med kontorer (som vi har sett de siste årene at desinfeksjon av overflatene er svært viktig), vil det være smart å vurdere ubehandlede treoverflater.


Hvis du vil se hva som er rullegardinskjemaet for designvalg, kan du åpne det ned nedenfor:


M24 Design Choices Form
.pdf
Last ned PDF • 873KB


bottom of page